Нас вітають

Нас вітають

28 квітня 2020 року виповнюється 20 років з дня створення Українського фонду соціальних інвестицій. З цієї нагоди УФСІ приймає привітання громад-партнерів

1.  https://youtu.be/nJMZX0JtipE
2.  https://youtu.be/KBA1nr5EmO4
3.  https://youtu.be/DMYe2NEdezo
4.  https://youtu.be/OGrzgzUJoUw
5.  https://youtu.be/My9o6yT5dlU
6.  https://youtu.be/Fyq87de0gRo
7.  https://youtu.be/HTa0QxQbjso
8.  https://youtu.be/lMyvnNs8n_Y
9.  https://youtu.be/2GMP_dUtWpw
10.https://youtu.be/I5I3Op9DMjs
11.https://youtu.be/WfTJV5QyBEM
12.https://youtu.be/EtTWFAez5rk
13.https://youtu.be/uA7rYw1_ezY

Вам буде цікаво

15 сімей переселенців отримали житло у місті Кам’янське Дніпропетровської області
Середа 02 жовтня 2019

1 жовтня в місті Кам’янське (Дніпропетровська область) відбулося урочисте відкриття житлового об'єкта і вручені ключі від квартир 15 сім’ям переселенців. Принаймні така ж або навіть більша кількість сімей буде заселена до будинку найближчим часом.

Детальніше
Громади Одеської та Тернопільської областей нарощують потенціал органів місцевого самоврядування в організації та управлінні соціальними послугами
Четвер 19 вересня 2019

Впродовж серпня - вересня 2019 року представники 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей взяли участь у тренінгах, присвячених розбудові кадрового потенціалу підрозділів соціального захисту громад та розробці трирічних планів розвитку соціальних послуг.

Детальніше
Менеджер проектів Банку KfW у Східній Європі відвідала УФСІ
Вівторок 17 вересня 2019

Менеджер проектів Банку KfW у Східній Європі  Клаудія Месек у супроводі Директора Київського Бюро KfW Курта Штрассера 17 вересня 2019 року відвідала центральний офіс УФСІ, де мала зустріч з його керівництвом.

Детальніше
УФСІ підтвердив дію сертифікату відповідності системи менеджменту якості за вимогами міжнародного стандарту ISO 9001:2015
Вівторок 17 вересня 2019

УФСІ підтвердив дію сертифікату відповідності системи менеджменту якості за вимогами міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Органом сертифікації DQS GmbH прийнято позитивне рішення щодо підтвердження дії сертифікату відповідності системи менеджменту якості Українського фонду соціальних інвестицій вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015, зареєстрованого в базі DQS під номером 496642 QM15. Система управління якістю УФСІ охоплює діяльність з виконання проектів у соціальній сфері.

Детальніше
Громади Одеської та Тернопільської областей оцінюють потребу в соціальних послугах за допомогою національних та міжнародних експертів
Середа 21 серпня 2019

У рамках проекту «Надання соціальних послуг в громаді» у всіх 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей проводиться детальна оцінка потреб у соціальних послугах. Вперше така оцінка здійснюється громадами за допомогою національних та міжнародних експертів за новою методологією.

Детальніше
УФСІ ВІДНОВЛЮВАТИМЕ ЗАКЛАДИ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ НА СХОДІ УКРАЇНИ
Вівторок 13 серпня 2019

Останній формальний документ, необхідний для започаткування практичного впровадження Проекту УФСІ VII, – Окрема Угода до відповідної Проектної та Фінансової Угоди, був підписаний УФСІ та Німецьким Банком розвитку KfW 12 серпня ц.р.

Детальніше
Стартувала оцінка потреб в соціальних послугах 30 громад Одеської та Тернопільської областей
Вівторок 13 серпня 2019

У рамках проекту «Надання соціальних послуг громаді» у всіх 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей буде здійснена детальна оцінка потреб у соціальних послугах. Для цього УФСІ підписано відповідні договори з консультаційними компаніями, у складі яких працюють міжнародні та національні експерти з питань організації та надання соціальних послуг.

Детальніше
Український фонд соціальних інвестицій вітає усіх своїх колег, друзів і партнерів з Днем будівельника!
П'ятниця 09 серпня 2019

Український фонд соціальних інвестицій вітає усіх своїх колег, друзів і партнерів з Днем будівельника! Щиро зичимо успіхів у професійній діяльності, щастя, здоров’я і добробуту Вам і Вашим родинам! У цей день особливо приємно згадати, що за сприяння УФСІ відремонтовано 1274 об’єкти соціальної інфраструктури по всій Україні. Тож продовжуймо розбудовувати успішну і сучасну Україну разом!

Детальніше