Проведено конференцію присвячену завершенню впровадження проєкту «Надання соціальних послуг у громаді»

Проведено конференцію присвячену завершенню впровадження проєкту «Надання соціальних послуг у громаді»
11 жовтня 2023 року у м. Києві проведено заключну конференцію з метою підведення підсумків та оцінки результатів реалізації Проєкту “НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ В ГРОМАДІ”.
 У рамках роботи конференції було підведено підсумки реалізації Проєкту, презентовано результати проведеного фінального дослідження з оцінки Проєкту, а також продемонстровано наслідки  впровадження 10 мікропроєктів щодо створення інфраструктури надання соціальних послуг в громадах Одеської та Тернопільської області з метою поширення досвіду у створенні та організації нових соціальних послуг в громаді, покращенні якості таких послуг. Конференція проходила у форматі офлайн та онлайн.
Участь у заключній конференції взяли заступниця Міністра соціальної політики Уляна Токарева, працівники цього міністерства, Національної сервісної соціальної служби та її регіональних органів в Одеській та Тернопільській областях, керівники Проєкту від Світового Банку – Катерина Петрина та Анна Баранова, т.в.о. виконавчого директора УФСІ Олег Овчінніков, заступник голови Тернопільської обласної військової адміністрації Віктор Устенко, координаторка Проєкту від УФСІ Ольга Крентовська, керівники пілотних громад, координатори реалізації Проєкту в громадах, керівники департаментів соціального захисту населення Одеської та Тернопільської обласних військових державних адміністрацій, керівники суб’єктів надання соціальних послуг територіальних громад Одеської та Тернопільської областей, науковці та команда Проєкту. Всього учасниками заходу були 200 осіб.
 Учасники конференції обговорили актуальні питання:
стратегії розбудови системи соціальних послуг на рівні громади;
державної та міжнародної підтримки процесу створення нової системи соціальних послуг в Україні;
обміну досвідом щодо участі громад у проєктах міжнародної технічної допомоги;
поширення досвіду з реалізації інфраструктурних мікропроєктів, набутого у ході реалізації Проєкту “Надання соціальних послуг в громаді”, та практик у сфері надання соціальних послуг;
перспектив створення ринку соціальних послуг.
Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився  до участі у конференції, за активність у обговоренні, а також за роботу над покращенням добробуту вразливих категорій населення у ці складні часи!
Проєкт “Надання соціальних послуг в громаді” фінансується за рахунок грантових коштів, наданих Україні Урядом Японії через Японський фонд соціального розвитку та впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій за сприяння і активної підтримки представництва Світового Банку в Україні.

0203040506070809101112131415161718192021222324252627

 

Вам буде цікаво

15 сімей переселенців отримали житло у місті Кам’янське Дніпропетровської області
Середа 02 жовтня 2019

1 жовтня в місті Кам’янське (Дніпропетровська область) відбулося урочисте відкриття житлового об'єкта і вручені ключі від квартир 15 сім’ям переселенців. Принаймні така ж або навіть більша кількість сімей буде заселена до будинку найближчим часом.

Детальніше
Громади Одеської та Тернопільської областей нарощують потенціал органів місцевого самоврядування в організації та управлінні соціальними послугами
Четвер 19 вересня 2019

Впродовж серпня - вересня 2019 року представники 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей взяли участь у тренінгах, присвячених розбудові кадрового потенціалу підрозділів соціального захисту громад та розробці трирічних планів розвитку соціальних послуг.

Детальніше
Менеджер проектів Банку KfW у Східній Європі відвідала УФСІ
Вівторок 17 вересня 2019

Менеджер проектів Банку KfW у Східній Європі  Клаудія Месек у супроводі Директора Київського Бюро KfW Курта Штрассера 17 вересня 2019 року відвідала центральний офіс УФСІ, де мала зустріч з його керівництвом.

Детальніше
УФСІ підтвердив дію сертифікату відповідності системи менеджменту якості за вимогами міжнародного стандарту ISO 9001:2015
Вівторок 17 вересня 2019

УФСІ підтвердив дію сертифікату відповідності системи менеджменту якості за вимогами міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Органом сертифікації DQS GmbH прийнято позитивне рішення щодо підтвердження дії сертифікату відповідності системи менеджменту якості Українського фонду соціальних інвестицій вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015, зареєстрованого в базі DQS під номером 496642 QM15. Система управління якістю УФСІ охоплює діяльність з виконання проектів у соціальній сфері.

Детальніше
Громади Одеської та Тернопільської областей оцінюють потребу в соціальних послугах за допомогою національних та міжнародних експертів
Середа 21 серпня 2019

У рамках проекту «Надання соціальних послуг в громаді» у всіх 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей проводиться детальна оцінка потреб у соціальних послугах. Вперше така оцінка здійснюється громадами за допомогою національних та міжнародних експертів за новою методологією.

Детальніше
УФСІ ВІДНОВЛЮВАТИМЕ ЗАКЛАДИ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ НА СХОДІ УКРАЇНИ
Вівторок 13 серпня 2019

Останній формальний документ, необхідний для започаткування практичного впровадження Проекту УФСІ VII, – Окрема Угода до відповідної Проектної та Фінансової Угоди, був підписаний УФСІ та Німецьким Банком розвитку KfW 12 серпня ц.р.

Детальніше
Стартувала оцінка потреб в соціальних послугах 30 громад Одеської та Тернопільської областей
Вівторок 13 серпня 2019

У рамках проекту «Надання соціальних послуг громаді» у всіх 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей буде здійснена детальна оцінка потреб у соціальних послугах. Для цього УФСІ підписано відповідні договори з консультаційними компаніями, у складі яких працюють міжнародні та національні експерти з питань організації та надання соціальних послуг.

Детальніше
Український фонд соціальних інвестицій вітає усіх своїх колег, друзів і партнерів з Днем будівельника!
П'ятниця 09 серпня 2019

Український фонд соціальних інвестицій вітає усіх своїх колег, друзів і партнерів з Днем будівельника! Щиро зичимо успіхів у професійній діяльності, щастя, здоров’я і добробуту Вам і Вашим родинам! У цей день особливо приємно згадати, що за сприяння УФСІ відремонтовано 1274 об’єкти соціальної інфраструктури по всій Україні. Тож продовжуймо розбудовувати успішну і сучасну Україну разом!

Детальніше