УВАГА, КОНКУРС МІКРОПРОЕКТІВ У РАМКАХ ПРОЕКТУ „НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ В ГРОМАДІ”!

УВАГА, КОНКУРС МІКРОПРОЕКТІВ У РАМКАХ ПРОЕКТУ „НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ В ГРОМАДІ”!

Український фонд соціальних інвестицій, оголошує конкурс мікропроектів з надання соціальних послуг у громадах для ширшого охоплення послугами вразливих груп. Конкурс проводиться у рамках проекту «Надання соціальних послуг у громаді», який фінансується Японським фондом соціального розвитку (JSDF) через Міжнародний̆ банк реконструкції та розвитку.
Метою проекту є надання підтримки 30 об’єднаним територіальним громадам Одеської̈ та Тернопільської̈ областей̆ для посилення їх спроможності у забезпеченні мешканців якісними соціальними послугами, підвищення доступу до соціальної̈ та комунальної̈ інфраструктури громади, поліпшення охоплення послугами вразливих груп населення.
У проекті приймають участь наступні об’єднані територіальні громади:

Одеська область:

Тернопільська область:

1.        Великомихайлівська селищна об’єднана територіальна громада

14.  Скала-Подільська селищна об’єднана територіальна громада

2.        Балтська міська об’єднана територіальна громада

15.  Мельнице-Подільська селищна об’єднана територіальна громада 

3.        Біляївська міська об’єднана територіальна громада 

16.  Озернянська сільська об’єднана територіальна громада

4.        Розквітівська сільська об’єднана територіальна громада

17.  Борщівська міська об’єднана територіальна громада  

5.        Новокальчевська сільська об’єднана  територіальна громада

18.  Більче-Золотецька сільська об’єднана територіальна громада  

6.        Коноплянська сільська об’єднана територіальна громада  

19.  Колодненська сільська об’єднана територіальна громада

7.        Ширяївська селищна об’єднана територіальна громада  

20.  Чернихівецька сільська об’єднана територіальна громада  

8.        Яськівська сільська об’єднана територіальна громада  

21.  Вишнівецька селищна об’єднана територіальна громада   

9.        Березівська міська об’єднана територіальна громада

22.  Озерянська сільська об’єднана територіальна громада

10.    Маяківська сільська об’єднана територіальна громада  

23.  Залозецька селищна об’єднана територіальна  громада  

11.    Вилківська міська об’єднана територіальна громада   

24.  Козлівська селищна об’єднана територіальна громада  

12.    Цебриківська селищна об’єднана територіальна громада

25.  Почаївська міська об’єднана територіальна громада  

13.    Знам’янська сільська об’єднана територіальна громада  

26.  Лопушненська сільська об’єднана територіальна громада   

 

27.  Шумська міська об’єднана територіальна громада  

 

28.  Великодедеркальська об’єднана територіальна сільська громада

 

29.  Зборівська міська об’єднана територіальна громада  

 

30.  Саранчуківська сільська об’єднана територіальна громада  

До участі у конкурсі на отримання коштів гранту для реалізації̈ мікропроектів можуть долучатись перераховані вище об’єднані територіальні громади Одеської̈ та Тернопільської̈ областей̆. При цьому, кожна громада матиме право подати тільки одну мікропроектну пропозицію.
Для участі у конкурсі мікропроектів, необхідно подати до УФСІ заповнену форму мікропроектної̈ пропозиції̈ з усіма необхідними документами, включаючи:
1) Звіт про результати оцінки потреб громади у соціальних послугах.
2) Трирічний̆ план розвитку соціальних послуг, який розроблено громадою.
3) Гарантійний лист ОТГ про те, що трирічний̆ план розвитку соціальних послуг впродовж трьох місяців буде затверджений̆ органом місцевого самоврядування після підписання з УФСІ мікропроектної̈ угоди.
4) Гарантійний лист ОТГ про те, що до бюджету громади на плановий бюджетний̆ період та прогнозу бюджету на наступні за плановим два бюджетні періоди будуть включені видатки на надання соціальних послуг мешканцям громади відповідно до передбачених мікропроектом заходів.
5) Резюме кожного фахівця, який входить до складу Партнерів з впровадження мікропроектів (ПВМП/ПВСП).
6) Соціальний паспорт громади.
7) Документ, що засвідчує право власності ОТГ на об'єкт, який пропонується відновити у рамках реалізації̈ мікропроекту.
8) Гарантійний лист ОТГ з зобов’язаннями прийняти об’єкт в експлуатацію та прийняти на облік виконані будівельні роботи та обладнання, придбане у рамках впровадження мікропроекту.
9) Гарантійний лист ОТГ щодо подальшого перебування об'єкта у комунальній̆ власності (заборона відчуження) та його використання за призначенням протягом щонайменше 10 років.
10) Документ, що засвідчує право власності ОТГ на землю, на якій̆ розміщено об'єкт, який пропонується відновити у рамках реалізації̈ мікропроекту.
11) Проектно-кошторисна документація (або орієнтовний̆ розрахунок вартості ремонтних робіт).
12) Гарантійний лист ОТГ про те, що заходи мікропроекту, які будуть фінансуватися з місцевого бюджету (співфінансування), будуть включені до видатків бюджету об’єднаної територіальної громади на відповідний̆ бюджетний̆ період.
13) Копія підписаної угоди або декларації про наміри між ОТГ та НГО/підприємствами чи фізичними особами приватного сектору щодо співпраці у наданні соціальних послуг мешканцям громади.
14) Копія підписаної угоди або декларації про наміри між ОТГ та іншими (сусідніми) місцевими громадами щодо співпраці для задоволення потреб жителів інших громад у послугах соціального захисту.
15) Інформація щодо успішного досвіду громади у реалізації̈ інших проектів або залучення додаткового зовнішнього фінансування для реалізації подібних заходів (назва проекту, термін впровадження, назва донора, основні результати реалізації проекту для громади тощо).

Всі документи, що додаються до мікропроектної пропозиції, мають бути засвідчені підписом керівника ОТГ та печаткою.
Перший етап відбору мікропроектів буде проводитись УФСІ спільно із представниками структурних підрозділів Одеської та Тернопільської обласних державних адміністрацій̆ на підставі критеріїв (обов'язкових вимог) відбору, визначених Операційним посібником проекту (розміщений̆ на сайті УФСІ). Мікропроекти, що не відповідають вищезгаданим обов'язковим вимогам, не будуть допущені до другого етапу відбору.
Другий̆ етап відбору мікропроектів здійснюватиме група експертів Комітету з відбору при Міністерстві соціальної політики України з урахуванням трьох груп критеріїв, визначених Операційним посібником проекту. На другому етапі буде відібрано не більше 10 мікропроектів з усіх попередньо відібраних.

Після затвердження відбору мікропроектів до впровадження кожна громада отримає повідомлення про відбір/відхилення мікропроекту.
Кінцевий̆ термін подання мікропроектних пропозицій̆ - 10 квітня 2020 року.

Документи необхідно надсилати УФСІ рекомендованим листом за адресою: 04071, м. Київ, вул. Лук’янівська, 77, а також електронною поштою на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Для отримання додаткової інформації щодо умов конкурсу та підготовки документів просимо звертатися до:
- консультанта з розвитку потенціалу громад Тернопільської області Мазуніної Жанни електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефоном (050) 359-65-10;
- консультанта – інженера у Тернопільській області Штендери Юрія електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефоном (067) 674-61-51;
- консультанта з розвитку потенціалу громад Одеської області Маркевич Ірини електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефоном (067) 778-76-81;
- консультанта – інженера у Одеській області Дзіньки Ігоря електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефоном (050) 888-03-98.

Вам буде цікаво

15 сімей переселенців отримали житло у місті Кам’янське Дніпропетровської області
Середа 02 жовтня 2019

1 жовтня в місті Кам’янське (Дніпропетровська область) відбулося урочисте відкриття житлового об'єкта і вручені ключі від квартир 15 сім’ям переселенців. Принаймні така ж або навіть більша кількість сімей буде заселена до будинку найближчим часом.

Детальніше
Громади Одеської та Тернопільської областей нарощують потенціал органів місцевого самоврядування в організації та управлінні соціальними послугами
Четвер 19 вересня 2019

Впродовж серпня - вересня 2019 року представники 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей взяли участь у тренінгах, присвячених розбудові кадрового потенціалу підрозділів соціального захисту громад та розробці трирічних планів розвитку соціальних послуг.

Детальніше
Менеджер проектів Банку KfW у Східній Європі відвідала УФСІ
Вівторок 17 вересня 2019

Менеджер проектів Банку KfW у Східній Європі  Клаудія Месек у супроводі Директора Київського Бюро KfW Курта Штрассера 17 вересня 2019 року відвідала центральний офіс УФСІ, де мала зустріч з його керівництвом.

Детальніше
УФСІ підтвердив дію сертифікату відповідності системи менеджменту якості за вимогами міжнародного стандарту ISO 9001:2015
Вівторок 17 вересня 2019

УФСІ підтвердив дію сертифікату відповідності системи менеджменту якості за вимогами міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Органом сертифікації DQS GmbH прийнято позитивне рішення щодо підтвердження дії сертифікату відповідності системи менеджменту якості Українського фонду соціальних інвестицій вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015, зареєстрованого в базі DQS під номером 496642 QM15. Система управління якістю УФСІ охоплює діяльність з виконання проектів у соціальній сфері.

Детальніше
Громади Одеської та Тернопільської областей оцінюють потребу в соціальних послугах за допомогою національних та міжнародних експертів
Середа 21 серпня 2019

У рамках проекту «Надання соціальних послуг в громаді» у всіх 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей проводиться детальна оцінка потреб у соціальних послугах. Вперше така оцінка здійснюється громадами за допомогою національних та міжнародних експертів за новою методологією.

Детальніше
УФСІ ВІДНОВЛЮВАТИМЕ ЗАКЛАДИ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ НА СХОДІ УКРАЇНИ
Вівторок 13 серпня 2019

Останній формальний документ, необхідний для започаткування практичного впровадження Проекту УФСІ VII, – Окрема Угода до відповідної Проектної та Фінансової Угоди, був підписаний УФСІ та Німецьким Банком розвитку KfW 12 серпня ц.р.

Детальніше
Стартувала оцінка потреб в соціальних послугах 30 громад Одеської та Тернопільської областей
Вівторок 13 серпня 2019

У рамках проекту «Надання соціальних послуг громаді» у всіх 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей буде здійснена детальна оцінка потреб у соціальних послугах. Для цього УФСІ підписано відповідні договори з консультаційними компаніями, у складі яких працюють міжнародні та національні експерти з питань організації та надання соціальних послуг.

Детальніше
Український фонд соціальних інвестицій вітає усіх своїх колег, друзів і партнерів з Днем будівельника!
П'ятниця 09 серпня 2019

Український фонд соціальних інвестицій вітає усіх своїх колег, друзів і партнерів з Днем будівельника! Щиро зичимо успіхів у професійній діяльності, щастя, здоров’я і добробуту Вам і Вашим родинам! У цей день особливо приємно згадати, що за сприяння УФСІ відремонтовано 1274 об’єкти соціальної інфраструктури по всій Україні. Тож продовжуймо розбудовувати успішну і сучасну Україну разом!

Детальніше