Щодо процедури призначення виконавчого директора УФСІ

Щодо процедури призначення виконавчого директора УФСІ

Перед засіданням наглядової ради Українського фонду соціальних інвестицій (далі – УФСІ) 20.06.2017р. діючий виконавчий директор УФСІ звернувся до Голови наглядової ради з письмовою заявою про звільнення за власним бажанням.

Ґрунтуючись на даній заяві, а також на усній заяві діючого виконавчого директора, який брав участь у засіданні 20.06.2017р., наглядова рада прийняла рішення задовольнити дане прохання і звільнити виконавчого директора з 21.06.2017р.

Далі наглядова рада призначила п. Андрія Лактіонова, менеджера виконавчої дирекції УФСІ, виконуючим обов’язки директора Фонду на період до призначення виконавчого директора.

Крім того, наглядова рада розробила та затвердила наступні критерії відбору кандидатів на посаду виконавчого директора:

Обов’язкові вимоги до претендентів на посаду: громадянство України, вища економічна або юридична освіта.

Додаткові вимоги до претендентів на посаду:

- досвід роботи на керівних посадах не менше 3-х років;

- досвід роботи з управління проектами міжнародної технічної та/або фінансової допомоги не менше 3-х років;

- досвід роботи з управління закупівлями, в тому числі такими, що здійснюються за правилами донорів міжнародної технічної та/або фінансової допомоги, не менше 3-х років;

- досвід роботи з управління проектами, які передбачають здійснення будівельних та/або ремонтно-будівельних робіт, не менше 1-го року;

- володіння англійською та/або німецькою мовами на рівні, що дозволяє ділове спілкування та листування.

Для участі у конкурсі подаються такі документи: заява про участь у конкурсному відборі; копії документа, що посвідчує особу, трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи, документа про вищу освіту; резюме; декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік, шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції; авторська стратегія розвитку Українського центру соціальних інвестицій, викладена в письмовій формі (від 5000 до 10000 знаків); контактна інформація не менше 2-х керівників та/або партнерів на попередніх місцях роботи претендента, до яких можна звернутись із запитаннями щодо претендента.

Також, наглядова рішення своїм рішенням уповноважила Міністерство соціальної політики провести процедуру попереднього відбору кандидатів і сформувати короткий список із щонайменше трьох претендентів. Наглядова рада уповноважила Міністра соціальної політики внести на розгляд ради одну або більше кандидатур претендентів.

Наглядова рада уповноважила Мінсоцполітики розмістити оголошення щодо конкурсу.

Усі рішення наглядової ради приймались шляхом голосування. В роботі наглядової ради брав участь директор Офісу KfW в Україні п. Л. Хорн-Хааке.

Оголошення щодо проведення конкурсу було розміщено 22.06.2017р. на сайтах msp.gov.ua, usif.org.ua, work.ua, hh.ua, rabota.ua.

До кінцевої дати подання пропозицій – 26.07.2017р. – було отримано близько 100 заявок від претендентів.

Відбірковий комітет обрав 7 кандидатів для участі в інтерв’ю за критерієм, що тільки ці кандидати надали авторські стратегії розвитку УФСІ.

Інтерв’ю з усіма кандидатами були проведені 1 серпня 2017р.

Відбірковий комітет, до якого увійшли представники Мінсоцполітики, Мінекономрозвитку, Мінфіну, неурядових організацій за результатами інтерв’ю відібрав трьох кандидатів до короткого списку. Інформація щодо обраних кандидатів була оприлюднена 07.08.2017.

http://www.msp.gov.ua/news/13750.html

Одночасно тривав та продовжує тривати станом на сьогодні процес підготовки і узгодження проекту постанови Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Положення про УФСІ, а також проекту розпорядження КМУ щодо затвердження складу Наглядової ради УФСІ.

Після прийняття Кабінетом Міністрів відповідних рішень наглядовій раді буде запропоновано визначитись щодо попередньо відібраних кандидатів та призначити виконавчого директора.

У разі необрання жодного з кандидатів процедура конкурсу буде проведена повторно.

Вам буде цікаво

15 сімей переселенців отримали житло у місті Кам’янське Дніпропетровської області
Середа 02 жовтня 2019

1 жовтня в місті Кам’янське (Дніпропетровська область) відбулося урочисте відкриття житлового об'єкта і вручені ключі від квартир 15 сім’ям переселенців. Принаймні така ж або навіть більша кількість сімей буде заселена до будинку найближчим часом.

Детальніше
Громади Одеської та Тернопільської областей нарощують потенціал органів місцевого самоврядування в організації та управлінні соціальними послугами
Четвер 19 вересня 2019

Впродовж серпня - вересня 2019 року представники 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей взяли участь у тренінгах, присвячених розбудові кадрового потенціалу підрозділів соціального захисту громад та розробці трирічних планів розвитку соціальних послуг.

Детальніше
Менеджер проектів Банку KfW у Східній Європі відвідала УФСІ
Вівторок 17 вересня 2019

Менеджер проектів Банку KfW у Східній Європі  Клаудія Месек у супроводі Директора Київського Бюро KfW Курта Штрассера 17 вересня 2019 року відвідала центральний офіс УФСІ, де мала зустріч з його керівництвом.

Детальніше
УФСІ підтвердив дію сертифікату відповідності системи менеджменту якості за вимогами міжнародного стандарту ISO 9001:2015
Вівторок 17 вересня 2019

УФСІ підтвердив дію сертифікату відповідності системи менеджменту якості за вимогами міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Органом сертифікації DQS GmbH прийнято позитивне рішення щодо підтвердження дії сертифікату відповідності системи менеджменту якості Українського фонду соціальних інвестицій вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015, зареєстрованого в базі DQS під номером 496642 QM15. Система управління якістю УФСІ охоплює діяльність з виконання проектів у соціальній сфері.

Детальніше
Громади Одеської та Тернопільської областей оцінюють потребу в соціальних послугах за допомогою національних та міжнародних експертів
Середа 21 серпня 2019

У рамках проекту «Надання соціальних послуг в громаді» у всіх 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей проводиться детальна оцінка потреб у соціальних послугах. Вперше така оцінка здійснюється громадами за допомогою національних та міжнародних експертів за новою методологією.

Детальніше
УФСІ ВІДНОВЛЮВАТИМЕ ЗАКЛАДИ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ НА СХОДІ УКРАЇНИ
Вівторок 13 серпня 2019

Останній формальний документ, необхідний для започаткування практичного впровадження Проекту УФСІ VII, – Окрема Угода до відповідної Проектної та Фінансової Угоди, був підписаний УФСІ та Німецьким Банком розвитку KfW 12 серпня ц.р.

Детальніше
Стартувала оцінка потреб в соціальних послугах 30 громад Одеської та Тернопільської областей
Вівторок 13 серпня 2019

У рамках проекту «Надання соціальних послуг громаді» у всіх 30 об’єднаних територіальних громадах Одеської та Тернопільської областей буде здійснена детальна оцінка потреб у соціальних послугах. Для цього УФСІ підписано відповідні договори з консультаційними компаніями, у складі яких працюють міжнародні та національні експерти з питань організації та надання соціальних послуг.

Детальніше
Український фонд соціальних інвестицій вітає усіх своїх колег, друзів і партнерів з Днем будівельника!
П'ятниця 09 серпня 2019

Український фонд соціальних інвестицій вітає усіх своїх колег, друзів і партнерів з Днем будівельника! Щиро зичимо успіхів у професійній діяльності, щастя, здоров’я і добробуту Вам і Вашим родинам! У цей день особливо приємно згадати, що за сприяння УФСІ відремонтовано 1274 об’єкти соціальної інфраструктури по всій Україні. Тож продовжуймо розбудовувати успішну і сучасну Україну разом!

Детальніше